Your search results

Henri Novruzaj

Office Manager
enovlore
Member of: Albanian Property Network

About Me

Contact Me

My Listings

All (1)
Apartament (1)
Dyqan (1)
Ne shitje (1)
Papafingo (1)
Rezidenca Poseidon Lungomare Vlore
Ne shitje

Rezidenca Poseidon Lungomare Vlore. Projekt ...

Duke filluar nga € 2,000 m2
REZIDENCA POSEIDON LUNGOMARE VLORE REZIDENCE BANIMI DHE SHËRBIMESH NE TE CILEN KA 11 KATE ...

Compare Listings